Otroško grizalo in ščetka BRUSHBABY
Otroško grizalo in ščetka BRUSHBABY
Otroško grizalo in ščetka BRUSHBABY
Otroško grizalo in ščetka BRUSHBABY
Otroško grizalo in ščetka BRUSHBABY

Otroško grizalo in ščetka BRUSHBABY

Šifra: 007002
Spletna cena: 5,86 €

Dobava: Na zalogi
Model: CHEWABLE TOOTHBRUSH
Povprečna ocena: Ni ocene

Barva:


Namen in uporaba otroškega grizala in ščetke Brushbaby:

 
Brushbaby Chewable Toothbrush je inovativno oblikovano grizalo ščetka, dvoje v enem. Nenadomestljivo je v neprijetnem obdobju, ko otroku pričenjajo rasti prvi mlečni zobki. Izdelana je v sodelovanju z otroškimi zobozdravniki. 
 
Na iznajdljiv način poskrbi za higieno dojenčkovih ust in dlesni. Izdelek otroku pomaga premagovati nelagodje v dlesnih ob razraščanju prvih zobkov, staršem pa na preprost način pomaga otroka navajati na potrebo po redni ustni higieni.
 
Izdelek je primeren za starosti od 10 meseca do 3 let.
 

Prednosti otroškega grizala ščetke Brushbaby:

 
- oblikovana je tako, da se lepo prilega na otrokova usta,
- pomaga pri zagotavljanju otrokove ustne higiene, nege zobk in dlesni,
- nežno masira dlesni,
- otroku pomaga v zelo neprijetnem obdobju rasti prvih zobkov,  
- v obdobju neprijetne rasti otrokovih mlečnih zobkov proizvajalec priporoča, da grizalo pred uporabo ohladite v hladilniku, 
- grizalo Brushbaby je izdelano iz kakovostnega 100% medicinskega silikona (ne vsebuje lateksa in BPA)

Čiščenje: Grizalo umivajte ročno, ali pa s pomočjo naprav, ki so namenjene izrecno temu. Grizala ne umivajte v pomivalnem stroju z abrazivnimi detergenti in ga ne razkužujte v mikrovalni pečici (razen z uporabo sterilizatorja). Kadar grizala ne uporabljate, ga hranite v zaprti, suhi in čisti škatlici ali vrečki. Grizala ne puščajte izpostavljenega direktni sončni svetlobi, izvirom toplote, ali dezinfekcijskim sredstvom (sterilnim raztopinam) dlje, kot je priporočeno, saj lahko poškodujejo izdelek.

Za varnost vašega otroka - OPOZORILO: Za zagotovitev ustrezne higiene pred prvo uporabo grizalo 5 minut prekuhavajte v vreli vodi. Nato počakajte, da se ohladi in z njega odstranite vodo, ki se je morebiti nabrala. Pred uporabo grizala vedno poskrbite, da je grizalo čisto in nepoškodovano. Pred vsako uporabo skrbno preverite grizalo, še posebej, ko ima otrok že zobe. Ne pomakajte grizala v sladke tekočine ali druge izdelke, ki vsebujejo sladkor ali v zdravila, saj to lahko prispeva k nastanku zobne gnilobe. Zaradi varnosti in higiene zamenjajte grizalo po enem ali največ dveh mesecih uporabe. Ne nameščajte trakcev ali vrvic na grizalo, otrok bi se lahko z njimi zadavil.

Grizalo ščetka Brushbaby je na voljo v modri, rožnati in beli barvi.
 

Proizvajalec in dobavitelj:

Winchester, UK
Dodaj na seznam želja Dodaj v košarico
Vaše ime:


Vaše mnenje: Opomba: HTML ni obdelan!

Ocena: Slabo            Odlično

Prepišite kodo iz spodnjega polja: