Pisani leseni mešalec na vrvi - Selecta Rotondo
Pisani leseni mešalec na vrvi - Selecta Rotondo
Pisani leseni mešalec na vrvi - Selecta Rotondo
Pisani leseni mešalec na vrvi - Selecta Rotondo
Pisani leseni mešalec na vrvi - Selecta Rotondo

Pisani leseni mešalec na vrvi - Selecta Rotondo

Šifra: 026018
Spletna cena: 46,99 €

Dobava: Na zalogi
Model: ROTONDO
Povprečna ocena: Ni ocene


Namen in uporaba pisanega lesenega mešalca Selecta Rotondo:

 
Rotondo je tovornjak na vrvici z okroglo škatlo, kamor vstavljamo telesa. Rotondo lahko porinemo ali vlečemo. Mešalni boben se takrat vrti. Lahko pa mirno sedimo in vstavljamo različne oblike v odprtine. Mnogostranska uporaba zagotavlja več ur intenzivne igre! “Škatla za razvrščanje” uri koordinacijo rok in oči. Kajti le pravilno obrnjene oblike ustrezajo določenim odprtinam.
 
Dimenzije: 20,5 x 9 x 15 cm
 
Priporočilo: Priporočena starost za otroka je od 1 leta dalje.

Za varnost vašega otroka - OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 10 mesecev, saj obstaja možnost poškodbe dihalnih poti. 
 
Sestava in vzdrževanje: Les, ki ga lahko očistite z navlaženo krpo ali krpo za brisanje blaga.
 

O proizvajalcu pisanega lesenega mešalca Selecta Rotondo:

 
Selecta AG Spielzeug ima dolgo tradicijo. Podjetje sta leta 1968 ustanovila Tilmann Förtsch in Günther Menzel z namenom, da tržišču ponudita posebej izbrane visokokakovostne igrače iz naravnih surovin, ki spodbujajo razvoj otrok. 
 
Podjetje deluje v kraju Edling, blizu Wasserburg am Inn-a v Nemčiji, kjer njihovi mojstri ob navdiha polnem razgledu na bavarske Alpe, z ljubeznijo in veliko natančnostjo snujejo inovativne otroške izdelke. 
 
Velika večina izdelkov se tradicionalno proizvaja v Nemčiji in nosi oznako »izdelano v Nemčiji«. Proizvodnja je zasnovana tako, da so vse vhodne surovine skrbno nadzorovane. Proizvodni procesi zagotavljajo končne izdelke najvišjega kakovostnega standarda. 
 
Površinska obdelava:
 
Kot naravni material je les popolnoma varen, ko ga daje otrok v usta. Selecta uporablja le okolju prijazne in popolnoma varne barve in lake.
 
Uporaba posebnega postopka termičnega prenosa tiskanja proizvajalcu omogoča tiskanje kakovostnih barvnih ilustracij in obdelavo lesenih površin zelo svetle, celo briljantne barve, ki je odporna celo na slino in najmočnejše praske.
 

Proizvajalec pisanega lesenega mešalca Selecta Rotondo:

Nemčija
Dodaj na seznam želja Dodaj v košarico
Vaše ime:


Vaše mnenje: Opomba: HTML ni obdelan!

Ocena: Slabo            Odlično

Prepišite kodo iz spodnjega polja: