Natikanka leseni vlakec - Selecta Tuff Tuff
Natikanka leseni vlakec - Selecta Tuff Tuff
Natikanka leseni vlakec - Selecta Tuff Tuff
Natikanka leseni vlakec - Selecta Tuff Tuff
Natikanka leseni vlakec - Selecta Tuff Tuff

Natikanka leseni vlakec - Selecta Tuff Tuff

Šifra: 026017
Spletna cena: 39,98 €

Dobava: Na zalogi
Model: TUFF TUFF
Povprečna ocena: Ni ocene


Namen in uporaba natikanke leseni vlakec Selecta Tuff Tuff:

 
To je vlakec Tu. Preden se otrok odpravi z vlakcem in vagonom na pot, ju mora pred tem smiselno sestaviti. Pri tem mu pomagajo ustrezno obarvani in oblikovani sestavni deli. Med igro otrok razvija sposobnost koordinacije roka - oko. Upogljive paličice pa omogočajo lažje natikanje in se upogneta v primeru otrokovega padca. Več igrač v eni!
 
Dimenzije: 25 x 7 x 12 cm
 
Priporočilo: Priporočena starost otroka je od 1 leta dalje.

Za varnost vašega otroka - OPOZORILO: Ni primerno za otoke mlajše od 10. mesecev. Obstaja možnost poškodbe dihalnih poti. 

Sestava in vzdrževanje: Les, ki ga je možno očistiti z navlaženo krpo ali krpo za brisanje prahu.
 

O proizvajalcu natikanke leseni vlakec Selecta Tuff Tuff:

 
Selecta AG Spielzeug ima dolgo tradicijo. Podjetje sta leta 1968 ustanovila Tilmann Förtsch in Günther Menzel z namenom, da tržišču ponudita posebej izbrane visokokakovostne igrače iz naravnih surovin, ki spodbujajo razvoj otrok. 
 
Podjetje deluje v kraju Edling, blizu Wasserburg am Inn-a v Nemčiji, kjer njihovi mojstri ob navdiha polnem razgledu na bavarske Alpe, z ljubeznijo in veliko natančnostjo snujejo inovativne otroške izdelke. 
 
Velika večina izdelkov se tradicionalno proizvaja v Nemčiji in nosi oznako »izdelano v Nemčiji«. Proizvodnja je zasnovana tako, da so vse vhodne surovine skrbno nadzorovane. Proizvodni procesi zagotavljajo končne izdelke najvišjega kakovostnega standarda. 
 
Površinska obdelava
 
Kot naravni material je les popolnoma varen, ko ga daje otrok v usta. Selecta uporablja le okolju prijazne in popolnoma varne barve in lake.
 
Uporaba posebnega postopka termičnega prenosa tiskanja proizvajalcu omogoča tiskanje kakovostnih barvnih ilustracij in obdelavo lesenih površin zelo svetle, celo briljantne barve, ki je odporna celo na slino in najmočnejše praske.
 

Proizvajalec natikanke leseni vlakec Selecta Tuff Tuff:

Nemčija
Dodaj na seznam želja Dodaj v košarico
Vaše ime:


Vaše mnenje: Opomba: HTML ni obdelan!

Ocena: Slabo            Odlično

Prepišite kodo iz spodnjega polja: