Natikanka smešni možic - Selecta Varino
Natikanka smešni možic - Selecta Varino
Natikanka smešni možic - Selecta Varino
Natikanka smešni možic - Selecta Varino
Natikanka smešni možic - Selecta Varino

Natikanka smešni možic - Selecta Varino

Šifra: 026015
Spletna cena: 18,98 €

Dobava: Na zalogi
Model: VARINO
Povprečna ocena: Ni ocene


Namen in uporaba natikanke leseni možic Selecta Varino:

 
Varino je smešni možic, ki spreminja svojo zunanjost. Narejen je iz trdega javorjevega lesa. Barvne telesne dele sestavljamo na različne načine. Igrača vzpodbuja otrokovo domišljijo, nauči se razlikovati barve.
 
Dimenzije: 10,5 cm 
 
Priporočilo: Primerno za otroke od 1. leta dalje.

Za varnost vašega otroka - OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 10. mesecev, saj obstaja možnost poškodbe dihalnih poti. 

Sestava in vzdrževanje: Les, ki ga lahko očistite z navlaženo krpo ali krpo za brisnje prahu.
 

O proizvajalcu natikanke leseni možic Selecta Varino:

 
Selecta AG Spielzeug ima dolgo tradicijo. Podjetje sta leta 1968 ustanovila Tilmann Förtsch in Günther Menzel z namenom, da tržišču ponudita posebej izbrane visokokakovostne igrače iz naravnih surovin, ki spodbujajo razvoj otrok. 
 
Podjetje deluje v kraju Edling, blizu Wasserburg am Inn-a v Nemčiji, kjer njihovi mojstri ob navdiha polnem razgledu na bavarske Alpe, z ljubeznijo in veliko natančnostjo snujejo inovativne otroške izdelke. 
 
Velika večina izdelkov se tradicionalno proizvaja v Nemčiji in nosi oznako »izdelano v Nemčiji«. Proizvodnja je zasnovana tako, da so vse vhodne surovine skrbno nadzorovane. Proizvodni procesi zagotavljajo končne izdelke najvišjega kakovostnega standarda. 
 
Površinska obdelava:
 
Kot naravni material je les popolnoma varen, ko ga daje otrok v usta. Selecta uporablja le okolju prijazne in popolnoma varne barve in lake.
 
Uporaba posebnega postopka termičnega prenosa tiskanja proizvajalcu omogoča tiskanje kakovostnih barvnih ilustracij in obdelavo lesenih površin zelo svetle, celo briljantne barve, ki je odporna celo na slino in najmočnejše praske.
 
 

Proizvajalec natikanke leseni možic Selecta Varino:

Nemčija
Dodaj na seznam želja Dodaj v košarico
Vaše ime:


Vaše mnenje: Opomba: HTML ni obdelan!

Ocena: Slabo            Odlično

Prepišite kodo iz spodnjega polja: