Namizna igra - Selecta Nino Conillo
Namizna igra - Selecta Nino Conillo
Namizna igra - Selecta Nino Conillo
Namizna igra - Selecta Nino Conillo
Namizna igra - Selecta Nino Conillo

Namizna igra - Selecta Nino Conillo

Šifra: 026034
Spletna cena: 19,97 €

Dobava: Na zalogi
Model: NINO CONILLO
Povprečna ocena: Ni ocene


Namen in uporaba zabavne namizne igre Selecta Nino Conillo:

 
Zabavna namizna igra Nino Conillo - spomladanski naliv poplavlja zajčje gnezdo in treba je rešiti vse zajčke. Barva kocke določi, skozi kateri izhod se bodo rešili, toda pozor, upoštevati je potrebno tudi stopnico. Čudovita igra za vstop v svet namiznih iger.
 
Dimenzije: 20 lesenih zajčkov, kocka, igralna podlaga (34 x 23 x 4,5 cm). 

Priporočilo: Priporočena starost otroka za igro je od 3 let dalje. Trajanje igre: 5 – 10 min. Igra je primerna za 2 in več igralcev. 

Za varnost vašega otroka - OPOZORILO: Igra ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev. Obstaja možnost zadušitve z majhnimi delci.
 
Sestava in vzdrževanje: Les lahko očistite z navlaženo krpo ali krpo za brisanje prahu. 

Priloženo je navodilo v slovenskem jeziku.
 

O proizvajalcu zabavne namizne igre Selecta Nino Conillo:

 
Selecta AG Spielzeug ima dolgo tradicijo. Podjetje sta leta 1968 ustanovila Tilmann Förtsch in Günther Menzel z namenom, da tržišču ponudita posebej izbrane visokokakovostne igrače iz naravnih surovin, ki spodbujajo razvoj otrok. 
 
Podjetje deluje v kraju Edling, blizu Wasserburg am Inn-a v Nemčiji, kjer njihovi mojstri ob navdiha polnem razgledu na bavarske Alpe, z ljubeznijo in veliko natančnostjo snujejo inovativne otroške izdelke. 
 
Velika večina izdelkov se tradicionalno proizvaja v Nemčiji in nosi oznako »izdelano v Nemčiji«. Proizvodnja je zasnovana tako, da so vse vhodne surovine skrbno nadzorovane. Proizvodni procesi zagotavljajo končne izdelke najvišjega kakovostnega standarda. 
 
Površinska obdelava:
 
Kot naravni material je les popolnoma varen, ko ga daje otrok v usta. Selecta uporablja le okolju prijazne in popolnoma varne barve in lake.
 
Uporaba posebnega postopka termičnega prenosa tiskanja proizvajalcu omogoča tiskanje kakovostnih barvnih ilustracij in obdelavo lesenih površin zelo svetle, celo briljantne barve, ki je odporna celo na slino in najmočnejše praske.
 


Proizvajalec zabavne namizne igre Selecta Nino Conillo:

Nemčija
Dodaj na seznam želja Dodaj v košarico
Vaše ime:


Vaše mnenje: Opomba: HTML ni obdelan!

Ocena: Slabo            Odlično

Prepišite kodo iz spodnjega polja: