Domišljijska igra - Selecta Varialand
Domišljijska igra - Selecta Varialand
Domišljijska igra - Selecta Varialand
Domišljijska igra - Selecta Varialand
Domišljijska igra - Selecta Varialand

Domišljijska igra - Selecta Varialand

Šifra: 026033
Spletna cena: 25,99 €

Dobava: Na zalogi
Model: VARIALAND
Povprečna ocena: Ni ocene


Namen in uporaba domišljijske igre Selecta Varialand:

 
Ustvarimo svojo domišljijsko sliko. Namizna igra Varialand z 80 malimi poslikanimi ploščicami nudi veliko možnosti za različne kompozicije. Vsakič lahko ustvarimo novo sliko in povemo novo zgodbo.
 
Dimenzije: 80 poslikanih ploščic (4,5 x 4,5 cm). 

Priporočilo: Priporočena starost za igralce je od 3 let dalje.  Od 1 do 4 igralcev.
 
Za varnost vašega otroka - OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 10 mesecev. Obstaja možnost poškodbe dihalnih poti.
 

O proizvajalcu domišljijske igre Selecta Varialand:

 
Selecta AG Spielzeug ima dolgo tradicijo. Podjetje sta leta 1968 ustanovila Tilmann Förtsch in Günther Menzel z namenom, da tržišču ponudita posebej izbrane visokokakovostne igrače iz naravnih surovin, ki spodbujajo razvoj otrok. 
 
Podjetje deluje v kraju Edling, blizu Wasserburg am Inn-a v Nemčiji, kjer njihovi mojstri ob navdiha polnem razgledu na bavarske Alpe, z ljubeznijo in veliko natančnostjo snujejo inovativne otroške izdelke. 
 
Velika večina izdelkov se tradicionalno proizvaja v Nemčiji in nosi oznako »izdelano v Nemčiji«. Proizvodnja je zasnovana tako, da so vse vhodne surovine skrbno nadzorovane. Proizvodni procesi zagotavljajo končne izdelke najvišjega kakovostnega standarda. 

Površinska obdelava:
 
Kot naravni material je les popolnoma varen, ko ga daje otrok v usta. Selecta uporablja le okolju prijazne in popolnoma varne barve in lake.
 
Uporaba posebnega postopka termičnega prenosa tiskanja proizvajalcu omogoča tiskanje kakovostnih barvnih ilustracij in obdelavo lesenih površin zelo svetle, celo briljantne barve, ki je odporna celo na slino in najmočnejše praske.

 

Proizvajalec domišljijske igre Selecta Varialand:

Nemčija
Dodaj na seznam želja Dodaj v košarico
Vaše ime:


Vaše mnenje: Opomba: HTML ni obdelan!

Ocena: Slabo            Odlično

Prepišite kodo iz spodnjega polja: