Sterilizator za otroške stekleničke Terraillon
Sterilizator za otroške stekleničke Terraillon
Sterilizator za otroške stekleničke Terraillon
Sterilizator za otroške stekleničke Terraillon

Sterilizator za otroške stekleničke Terraillon

Šifra: 010003
Spletna cena: 54,95 €

Dobava: Na zalogi
Model: BOTTLE STERILIZER
Povprečna ocena: Ni ocene

 

Namen in uporaba električnega sterilizatorja Petit Terrailon za otroške stekleničke:


Električni sterilizator Petit Terraillon poskrbi za hitro in učinkovito sterilizacijo stekleničk, cucljev in druge opreme za dojenčka!

 

Ostale lastnosti električnega sterilizatorja Petit Terraillon:


- čas sterilizacije: 8 minut za 200 ml vode
- zmogljivost: 4 standardne stekleničke + dodatki (cuclji, dude…)
- posebna posoda z oblikovanimi prekati za stekleničke in za ostale dodatke
- ergonomsko oblikovane ročice za varno prenašanje
- samodejni izklop - funkcija Auto Off
- napajanje: 220 V - 50 Hz
- 2 letno jamstvo
- barvna kombinacija: zeleno-bela

Dimenzije: 29 x 26 cm.

Varnostne informacije za to napravo: Napravo lahko uporabljajo osebe z zmanjšanimi fizičnimi, senzoričnimi ali psihičnimi sposobnostmi ali s pomanjkanjem izkušenj in znanja, če so ustrezno nadzorovane ali poučene o uporabi naprave na varen način in se zavedajo obstoječih nevarnosti. Otroci se z napravo ne smejo igrati. Otroci te naprave ne smejo uporabljati.

Napravo in kabel hranite izven dosega otrok in domačih živali. Površina in ogrevalni element sterilizatorja se med delovanjem zelo segrejeta, zato se dotikajte le ročajev ali stikal. Naprave ne potapljajte pod vodo ali uporabljajte na prostem. Naprava se ne sme upravljati z zunanjim časovnim stikalom ali ločenim sistemom za daljinsko upravljanje, kot je brezžični priključek za daljinsko upravljanje. Pred čiščenjem naprave vedno izvlecite vtikač.

Splošne informacije: Pred uporabo naprave je potrebno natančno prebrati navodila za uporabo. So del opreme, zato morajo biti na voljo v vsakem trenutku. Naprava se lahko uporablja izključno v namene, kot je to opisano v navodilih.

Opozorilo! Neupoštevanje namena uporabe in nadaljnjih opozoril lahko povzroči poškodbe. Poskrbite, da napajalni kabel ni nikdar v takšnem položaju, da bi se lahko kdo na njem spotaknil, se vanj ujel ali ga pohodil.

Previdno! Neupoštevanje naslednjih opozoril lahko povzroči škodo na opremi. Preverite, ali se lokalna omrežna napetost ujema z napetostjo, ki jo zahteva naprava (glejte napisno ploščico izdelka). Naprava mora biti vedno postavljena na trdni, ravni, suhi, negorljivi in na toploto odporni površini. Naprave nikoli ne postavljajte v bližino vročih površin, v ogreto pečico ali v bližino plinskih ali električnih aparatov, saj lahko to na njej povzroči škodo. Naprave nikoli ne uporabljajte, ne da bi jo prej napolnili z vodo, saj se lahko pregreje. Naprave med delovanjem nikoli ne puščajte brez nadzora, zato da lahko v primeru nepravilnega delovanja še pravočasno posredujete. Zaščita pred opeklinami in oparinami

Opozorilo! Ker naprava deluje pri visokih temperaturah, lahko neupoštevanje naslednjih opozoril povzroči opekline ali oparine. Med postopkom steriliziranja, ter takoj po izklopu, je v napravi še vedno prisotna vroča para, nekaj pa je uhaja skozi parni oddušnik , zato morate biti pazljivi, da se ne oparite. Z roko ne segajte čez parni oddušnik ! Preden napravo odprete, jo pustite, da se ohlaja vsaj 3 minute. Grelnega elementa se po odprtju naprave ne dotikajte. Ta ostaja po izklopu naprave vroč veliko dlje kot drugi deli. Parnega sterilizatorja med delovanjem ne prenašajte. Če morate napravo premakniti ko je vroča, jo najprej izklopite, odstranite vtikač in počakajte, da se ohladi. V nasprotnem primeru lahko vroča površina povzroči opekline. Stekleničke in pripomočki so takoj po steriliziranju zelo vroči, zato jih lahko odstranite le s pomočjo priložene prijemalke.

Zaščita pred električnim udarom:

Opozorilo! Naslednja varnostna navodila vas bodo obvarovala pred električnim udarom. Napravo uporabljajte samo takrat, ko sta oba, naprava in napajalni kabel, nepoškodovana. Če je napajalni kabel poškodovan, ga mora zamenjati proizvajalec, njegov inženir servisa za stranke ali podobno usposobljena oseba, da se tako prepreči morebitna nevarnost. Naprave, napajalnega kabla ali vtikača se nikdar ne dotikajte z mokrimi rokami. Kabel vedno odstranite tako, da ga izvlečete za vtikač.

Nikdar ne vlecite za kabel. Prepričajte se, da se kabel nikoli ne zaplete ali zatakne. Preprečite stikanje kabla z vročimi površinami (npr. kuhalnimi ploščami štedilnika). Ko je naprava v delovanju, se v njeni neposredni bližini ne smejo nahajati nobeni vnetljivi predmeti (na primer zavese, papir itd). Da preprečite pregrevanje, naprave nikdar ne pokrivajte. Naprave med uporabo nikoli ne puščajte brez nadzora. Močan vonj po zažganem bo skoraj vedno pomenil škodo. V primeru, da se to zgodi, morate napravo nemudoma izključiti in jo v celoti pregledati.

Varnost vaših otrok Opozorilo! Otroci ne prepoznajo nevarnosti, ki se lahko pojavijo med delovanjem električnih aparatov, zato poskrbite, da takrat niso prisotni v njihovi bližini. Vedno poskrbite, da plastična embalaža ne predstavlja smrtne nevarnosti za otroke (tveganje zadušitve). Embalaža ni namenjena igranju. 

Sterilizacija: 

Previdno! Vsi pripomočki, ki bodo sterilizirani, morajo biti temeljito oprani in brez kakršnih koli ostankov hrane.

Opozorilo! Med postopkom steriliziranja ter takoj po izklopu, je v napravi še vedno prisotna vroča para, nekaj pa je uhaja skozi parni oddušnik, zato morate biti pazljivi, da se ne oparite. Čez parni oddušnik ne segajte z roko! Preden napravo odprete, jo pustite, da se ohlaja vsaj 3 minute.

Previdno! Po vsakem postopku steriliziranja napravo izklopite s stikalom za vklop/izklop. Na ta način boste preprečili morebitni naključni zagon steriliziranja.

Opozorilo! Stekleničke so takoj po postopku steriliziranja zelo vroče, zato jih lahko odstranite le s pomočjo priložene prijemalke.


Čiščenje in skrb za opremo:


Opozorilo! Da preprečite nevarnost električnega šoka, telesne poškodbe ali škode: - pred čiščenjem naprave vedno izključite vtikač, - napravo vedno čistite le takrat, ko je ohlajena, - izparilnega pladnja nikoli ne potapljajte v vodi.

Previdno! Pod nobenimi pogoji ne uporabljajte razmaščevalnih čistilnih sredstev, ali jedkih in abrazivnih čistil, saj lahko z njimi napravo poškodujete.


Dobavitelj:

Terraillon UK, Ltd.
Hemel, Hempstead,
Herts, UK

Dodaj na seznam želja Dodaj v košarico
Vaše ime:


Vaše mnenje: Opomba: HTML ni obdelan!

Ocena: Slabo            Odlično

Prepišite kodo iz spodnjega polja: