Otroška steklenička Petit Terraillon (270 ml)
Otroška steklenička Petit Terraillon (270 ml)
Otroška steklenička Petit Terraillon (270 ml)
Otroška steklenička Petit Terraillon (270 ml)

Otroška steklenička Petit Terraillon (270 ml)

Šifra: 010007
Spletna cena: 9,94 €

Dobava: Na zalogi
Model: PES BABY BOTTLE
Povprečna ocena: 5 / 5

 

Namen in uporaba otroške stekleničke Petit Terraillon Bottle 270 ml:


Petit Terraillion PES Bottle 270 ml je inovativna steklenička, ki je izdelana iz visokokakovostnega Polyethersulfona (PES):

- steklenička ne povzroča napenjanja in deluje proti kolikam
- oblikovana je tako, da simulira naravni proces dojenja
- inovativna oblika za varno, enostavno in pogosto dnevno uporabo
- pokrov odstranimo enostavno s pomočjo ene roke
- na steklenički je označen merilnik tekočine

Uporaba stekleničke: V stekleničko dolijte količino vode, kot označeno na navodilih proizvajalca formule. Uporabite vodo, ki je primerna za otroka. Za segrevanje tekočine, se lahko uporabljajo klasične metode. Za segrevanje in doseganje enakomerne temperature po vsej površini, vam priporočamo uporabo grelnika za stekleničke Terraillon. Pri uporabi grelnika je potrebno upoštevati navodila proizvajalca. Pri segrevanju v mikrovalnovni pečici, je zaradi nevarnosti, da bi jo razneslo, potrebno vanjo postaviti samo stekleničko (brez obročka in cuclja). Bodite previdni, saj je steklenička pri segrevanju v mikrovalovni pečici lahko mlačna, tekočina v steklenički pa zelo vroča. Bodite posebej previdni pri segrevanju hrane v mikrovalovni pečici. Preden postrežete, hrano vedno dobro premešajte, da zagotovite enakomerno porazdelitev toplote, ter preverite temperaturo. Če uporabljate sterilizator Terraillon, lahko cucelj vstavite v obroček z uporabo posebnih klešč, ki so priložene izdelku. Pred uporabo potegnite za cucelj in se prepričajte, da je cucelj pravilno nameščen v stekleničko. Pričvrstite obroček na stekleničko, nato pokrijte s pokrovom in vsebino ponovno pretresite. 

Čiščenje in vzdrževanje:  Zaradi higiene izdelek pred prvo uporabo potopite v vrelo vodo za 5 minut. Pred in po vsaki uporabi očistite in sterilizirajte stekleničko in vse njene sestavne dele. Priporočamo ročno čiščenje stekleničke in njenih sestavnih delov, uporaba pomivalnega stroja in čistilnih sredstev (detergentov) je lahko preveč abrazivna in poškoduje izdelek. Pred rokovanjem s sterilizirano stekleničko, temeljito umijte vaše roke. Stekleničko in sestavne dele (posebej cucelj), hranite na čistem in suhem mestu. Priporočamo zamenjavo cuclja na vsaka 2 meseca.

Navodilo za sterilizacijo: Vsi sestavni deli se lahko sterilizirajo z uporabo klasičnih načinov: vodna para, vrela voda (do 5 minut), hladna voda z dodatkom antibakterijskih tablet, ki so namenjene izrecno temu. Stekleničko pred sterilizacijo razstavite na sestavne dele. Sestavne dele sterilizirajte v skladu z navodili za uporabo sterilizatorja. Stekleničke in sestavnih delov ne pustite v hladnem sterilizatorju dlje, kot je označeno v navodilih proizvajalca.

Za varnost in zdravje vašega otroka - OPOZORILO: Izdelek vedno uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Cuclja za hranjenje nikoli ne uporabljajte kot tolažilno dudo. Pogosto in dolgotrajno sesanje povzroča zobno gnilobo. Pred hranjenjem vedno preverite temperaturo hrane. Slamice niso primerne za otroka, mlajšega od 6 mesecev. Pogosto in dolgotrajno sesanje povzroča zobno gnilobo. Stekleničke se lahko razbijejo. Pred vsako uporabo natančno preglejte cucelj za hranjenje in ga potegnite v vse smeri. Če opazite kakršnokoli poškodbo ali obrabo, cucelj takoj zavrzite. Cuclja ne puščajte na neposredni sončni svetlobi ali vročini ali v raztopini za sterilizacijo dlje, kot je priporočeno, ker to lahko škoduje cuclju.

Vse sestavne dele, ki jih ne uporabljate, hranite zunaj dosega otrok.

Izdelana je v skladu z evropsko zakonodajo in standardom EN 14350.

        

Proizvajalec in dobavitelj:

Terraillon UK, Ltd.
Hemel, Hempstead,
Herts, UK

Dodaj na seznam želja Dodaj v košarico
Vaše ime:


Vaše mnenje: Opomba: HTML ni obdelan!

Ocena: Slabo            Odlično

Prepišite kodo iz spodnjega polja: