O podjetju

Naše nadvse zanimivo poslanstvo se skriva v zasnovi sodobnih urbanih blagovnih znamk, ki mladim družinam nudijo prijazno, enostavno in varno pot do nakupov visoko kakovostnih izdelkov in storitev izbranih domačih in tujih proizvajalcev.

Sodelujemo s proizvajalci, ki s svojimi izdelki in storitvami soustvarjajo sodobno podobo sveta.

S svojim odnosom do dela, jasno komunikacijo, pozorno izbiro izdelkov in natančnim oblikovanjem prodajnih storitev, pomagamo pri ljudeh aktivirati in hkrati zadovoljevati potrebo po novem, zdravem, naravnem, preprostem, svobodnem, prožnem in hkrati odgovornem načinu življenja.

Živimo skupaj z okoljem, podpiramo življenje in prizadevanja za trajnostni razvoj planeta, ohranitev biološke raznovrstnosti in uporabo okolju prijaznih virov energije. Pri svojem delu smo prodorni, drzni in vedno polni optimizma. Uspeh merimo s količino uporabne vrednosti, ki jo s svojimi blagovnimi znamkami ustvarjamo za ljudi.

Naše poslanstvo je trajno. Z njim usmerjamo naše ravnanje v vseh segmentih poslovanja. Predstavlja merilo za preverjanje pravilnosti naših poslovnih odločitev in vodilo za naše prihodnje delovanje.
Mali bojevnik je iskriv, igriv in navihan pustolovec. Ustvarjalen je in poln velikih, drznih idej. Pravi mali vodja, ki bo kmalu odrasel in postal velik.

Tokrat je ob sebi zbral ekipo prijateljev in prijateljic, razdelili so si vloge in organizirali čisto pravo otroško spletno trgovino.

V svojo otroško spletno trgovino so namestili vse potrebne izdelke za nego in higieno dojenčka, lesene in didaktične igračke, opremo in rekvizite za otroško igro na prostem, otroška prehranska dopolnila, vso potrebno otroško opremo za aktivno preživljanje prostega časa ter varne družinske izlete in potovanja.

Da bi očka in mamica po službi ne porabila preveč časa z dirjanjem od trgovine do trgovine, so v spletno trgovine vključili tudi veliko zanimivih izdelkov za mamice in očke.

Zlomka, nastavili so jim celo vrsto idej za kakovostno in varno skupno preživljanje prostega časa!

Poskrbeli so, da bodo izdelki v otroški spletni trgovini Mali bojevnik uporabni, domiselni in predvsem varni. Nakupovanje pa uporabnikom prijazno, hitro in enostavno!


Organika, d.o.o.
Pilonova 33
1000 Ljubljana


T: 01 510 88 55
F: 01 519 82 14
E:
 info@malibojevnik.si


Matična št.: 5698537
ID številka za DDV: SI18412050

 Vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani. Srg 2009/10441, št. vložka 12077000. 

Podjetje Organika, d.o.o. je zavezanec za DDV.
TRR: SI56 0208 5001 2643 539 - NLB, d.d

 
 


© Organika, d.o.o. 2011