Pogosta vprašanja


Ste pozabili geslo ali uporabniško ime?

Pozabljene podatke lahko zahtevate na strani za pošiljanje pozabljenih podatkov. Potrebujete uporabniško ime, ki je enako e-mail naslovu, ki ste ga uporabili ob registraciji. Podatke boste prejeli na e-mail naslov, ki pripada vnešenemu uporabniškemu imenu oziroma e-mail naslovu.


Težave z registracijo novega uporabnika?

Vsak nov uporabnik se mora registrirati z registracijskim obrazcem. S tem pridobi uporabniško ime in geslo za prijavo v spletno trgovino ter istočasno vnese svoje osebne podatke, potrebne za nakup v spletni trgovini in dostavo paketa.
 

Pri registraciji bodite pozorni na uporabniško ime in geslo. Vsi vaši podatki morajo biti pravilni, drugače lahko pride do težav pri dostavljanju paketa in pri pošiljanju pozabljenega gesla.


Uporabniško ime že obstaja

Sporočilo se pojavi pri poskusu registracije novega uporabnika. Pomeni, da nekdo že uporablja uporabniško ime, ki ste ga vnesli v registracijski obrazec. Če mislite, da ste se v preteklosti že registrirali s tem uporabniškim imenom, lahko to preverite z vnosom vašega e-mail naslova na obrazcu za pošiljanje pozabljenih gesel.

 

Podatki potrebni za dostop do računa bodo poslani na e-mail, ki je bil vnešen ob registraciji. V primeru, da podatkov niste prejeli na noben vaš e-mail račun, pomeni, da je uporabniško ime zasedeno (ga uporablja nekdo drug) in boste morali izbrati drugačnega, bolj unikatnega.


Pozabljeni podatki niso bili poslani?

Če ste izpolnili obrazec za pošiljanje pozabljenih podatkov, podatkov pa niste prejeli na vaš e-mail, potem vas najprej prosimo, da preverite vašo "spam" mapo na poštnem odjemalcu oziroma na spletnem poštnem vmesniku.


Vaša vprašanja nam lahko posredujete preko kontaktnega obrazca ali na e-naslove:

 

info@malibojevnik.si : Splošna vprašanja o spletni trgovini Malibojevnik.


podpora@malibojevnik.si : Podpora pri registraciji in naročanju.
Seznami povratnih povezav:

Imenik slovenskih spletnih trgovin: http://www.trgovine.net
Nagradne igre: www.nagradne-igre.net

 

 
 

© Organika, d.o.o. 2011