Steklenička Cloud Jules (330 ml)
Steklenička Cloud Jules (330 ml)
Steklenička Cloud Jules (330 ml)
Steklenička Cloud Jules (330 ml)

Steklenička Cloud Jules (330 ml)

Šifra: 011003
Spletna cena: 7,89 €

Dobava: Na zalogi
Model: JULES
Povprečna ocena: Ni ocene


Namen in uporaba otroške stekleničke Cloud Jules (330 ml):


Steklenička Jules je steklenička s širokim vratom. S to stekleničko je proizvajalec želel oblikovati izdelek, ki bo najboljši za vašega otroka! 

Uporaba stekleničke: V stekleničko dolijte količino vode, kot označeno na navodilih proizvajalca formule. Uporabite vodo, ki je primerna za otroka. Za segrevanje tekočine, se lahko uporabljajo klasične metode. Pri uporabi grelnika je potrebno upoštevati navodila proizvajalca. Pri segrevanju v mikrovalnovni pečici, je zaradi nevarnosti, da bi jo razneslo, potrebno vanjo postaviti samo stekleničko (brez obročka in cuclja). Bodite previdni, saj je steklenička pri segrevanju v mikrovalovni pečici lahko mlačna, tekočina v steklenički pa zelo vroča. Bodite posebej previdni pri segrevanju hrane v mikrovalovni pečici. Preden postrežete, hrano vedno dobro premešajte, da zagotovite enakomerno porazdelitev toplote, ter preverite temperaturo. Pred uporabo potegnite za cucelj in se prepričajte, da je cucelj pravilno nameščen v stekleničko. Pričvrstite obroček na stekleničko, nato pokrijte s pokrovom in vsebino ponovno pretresite. 
 

Ostale lastnosti otroške stekleničke Cloud Jules:

- steklenička Asolvex®: bela, tip 1
- odporna na toplotne vplive,
- za vzorec na steklenički so uporabljene ekološke barve, ki ne vsebujejo težkih kovin,
- nastavek 3-hitrosti: cuclji so izdelani iz naravne gume (kavčuk) ali silikona,
- kapaciteta stekleničke: 330 ml
- količinska lestvica za merjenje vsebine v ml,
- čarobni vzorec, ki mleko spremeni v bele oblake,
- enaka višina, kot pri konkurenčnih 240ml stekleničkah (17,5 cm - brez nastavka).
 

Čiščenje in vzdrževanje:  Zaradi higiene izdelek pred prvo uporabo potopite v vrelo vodo za 5 minut. Pred in po vsaki uporabi očistite in sterilizirajte stekleničko in vse njene sestavne dele. Priporočamo ročno čiščenje stekleničke in njenih sestavnih delov, uporaba pomivalnega stroja in čistilnih sredstev (detergentov) je lahko preveč abrazivna in poškoduje izdelek. Pred rokovanjem s sterilizirano stekleničko, temeljito umijte vaše roke. Stekleničko in sestavne dele (posebej cucelj), hranite na čistem in suhem mestu. Priporočamo zamenjavo cuclja na vsaka 2 meseca.

Navodilo za sterilizacijo: Vsi sestavni deli se lahko sterilizirajo z uporabo klasičnih načinov: vodna para, vrela voda (do 5 minut), hladna voda z dodatkom antibakterijskih tablet, ki so namenjene izrecno temu. Stekleničko pred sterilizacijo razstavite na sestavne dele. Sestavne dele sterilizirajte v skladu z navodili za uporabo sterilizatorja. Stekleničke in sestavnih delov ne pustite v hladnem sterilizatorju dlje, kot je označeno v navodilih proizvajalca. 

Za varnost in zdravje vašega otroka - OPOZORILO: Izdelek vedno uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Cuclja za hranjenje nikoli ne uporabljajte kot tolažilno dudo. Pogosto in dolgotrajno sesanje povzroča zobno gnilobo. Pred hranjenjem vedno preverite temperaturo hrane. Slamice niso primerne za otroka, mlajšega od 6 mesecev. Pogosto in dolgotrajno sesanje povzroča zobno gnilobo. Stekleničke se lahko razbijejo. Pred vsako uporabo natančno preglejte cucelj za hranjenje in ga potegnite v vse smeri. Če opazite kakršnokoli poškodbo ali obrabo, cucelj takoj zavrzite. Cuclja ne puščajte na neposredni sončni svetlobi ali vročini ali v raztopini za sterilizacijo dlje, kot je priporočeno, ker to lahko škoduje cuclju. Cuclji so izdelani iz do 96% suhega naravnega kavčuka. So mehki, udobni in prilagodljivi. Nekateri otroci so alergični na naravno gumo, zato bodite pozorni na morebitne alergične reakcije in prenehajte uporabljati dudo, če se alergične reakcije pojavijo med uporabo dude. Vse sestavne dele stekleničke, ki jih ne uporabljate, hranite zunaj dosega otrok.

Za steklene steklenice: Stekleničke se lahko razbijejo. Za mešanje v stekleni steklenički, ne uporabljajte kovinskih žličk – povzročite lahko majhne razpoke, zaradi katerih lahko pri polnjenju z vročim živilom steklenička poči. Nikoli ne uporabljajte prekomerno silo pri zapiranju/odpiranju stekleničke, pri najmanjšem znaku poškodbe (npr. razpoka) steklenico zamenjajte.

Za izdelke, ki vsebujejo pokrovček za zapiranje ali zaščitni pokrov: Vse sestavne dele, ki jih ne uporabljate, hranite zunaj dosega otrok. 

Izdelana je v skladu z evropsko zakonodajo in standardom EN 14350.
 

Steklenička Jules je modre barve, ima pa tudi sestro dvojčico ... Charlotte!
 
    
Jules je 100% francoska steklenička je izdelana v regiji Somme, cuclji pa so izdelani v regiji Auvergne.

 

Ilot Marmailles Cloud je proizvajalec, ki del svojega dohodka, v okviru mednarodne pobude "1% for the Planet", nameni za okoljevarstvene projekte.
 

Proizvajalec in dobavitelj:

Ilot Marmailles Cloud
97410 Saint Pierre
France

Dodaj na seznam želja Dodaj v košarico
Vaše ime:


Vaše mnenje: Opomba: HTML ni obdelan!

Ocena: Slabo            Odlično

Prepišite kodo iz spodnjega polja: