Avtomobilček s piščalko - Selecta Sonato
Avtomobilček s piščalko - Selecta Sonato
Avtomobilček s piščalko - Selecta Sonato
Avtomobilček s piščalko - Selecta Sonato
Avtomobilček s piščalko - Selecta Sonato

Avtomobilček s piščalko - Selecta Sonato

Šifra: 026008
Spletna cena: 11,99 €

Dobava: Na zalogi
Model: SONATO
Povprečna ocena: Ni ocene


Namen in uporaba lesenega avtomobilčka s piščalko Selecta Sonato:

 
Nasmejani avtomobilček Sonato z vgrajeno piščalko. Zabava in igra za naše najmlajše. Sonato razvija otrokovo motoriko in spodbuja njegove čute. Pri prvih poskusih plazenja lahko ropotuljico potiska po tleh.
    
Dimenzije: 6,5 cm
 
Priporočilo: Primerno za otroke od 6. mesecev dalje.

Za varnost vašega otroka - OPOZORILO: Pred prvo igro naj odrasla oseba odstrani elastiko, saj obstaja možnost zadušitve z le-to.
 

O proizvajalcu lesenega avtomobilčka s piščalko Selecta Sonato:

 
Selecta AG Spielzeug ima dolgo tradicijo. Podjetje sta leta 1968 ustanovila Tilmann Förtsch in Günther Menzel z namenom, da tržišču ponudita posebej izbrane visokokakovostne igrače iz naravnih surovin, ki spodbujajo razvoj otrok. 
 
Podjetje deluje v kraju Edling, blizu Wasserburg am Inn-a v Nemčiji, kjer njihovi mojstri ob navdiha polnem razgledu na bavarske Alpe, z ljubeznijo in veliko natančnostjo snujejo inovativne otroške izdelke. 
 
Velika večina izdelkov se tradicionalno proizvaja v Nemčiji in nosi oznako »izdelano v Nemčiji«. Proizvodnja je zasnovana tako, da so vse vhodne surovine skrbno nadzorovane. Proizvodni procesi zagotavljajo končne izdelke najvišjega kakovostnega standarda. 
 
Površinska obdelava:
 
Kot naravni material je les popolnoma varen, ko ga daje otrok v usta. Selecta uporablja le okolju prijazne in popolnoma varne barve in lake.
 
Uporaba posebnega postopka termičnega prenosa tiskanja proizvajalcu omogoča tiskanje kakovostnih barvnih ilustracij in obdelavo lesenih površin zelo svetle, celo briljantne barve, ki je odporna celo na slino in najmočnejše praske.
 

Proizvajalec lesenega avtomobilčka s piščalko Selecta Sonato:

Nemčija
Dodaj na seznam želja Dodaj v košarico
Vaše ime:


Vaše mnenje: Opomba: HTML ni obdelan!

Ocena: Slabo            Odlično

Prepišite kodo iz spodnjega polja: