Silikonski nastavek za stekleničko (0+)
Silikonski nastavek za stekleničko (0+)
Silikonski nastavek za stekleničko (0+)
Silikonski nastavek za stekleničko (0+)

Silikonski nastavek za stekleničko (0+)

Šifra: 010010
Spletna cena: 3,99 €
Akcijska cena: 2,99 €

Dobava: Na zalogi
Model: CLASSIC TEAT (2 kosa)
Povprečna ocena: Ni ocene
 


Namen in uporaba klasičnih nadomestnih cucljev iz silikona za otroške stekleničke Petit Terraillon 270 ml:

 

- primerni od rojstva dalje (0+)
- enostavni za sesanje
- pri dojenčku vzbujajo občutek varnosti
- idealna za dojenčke, ki so dojeni
- EN 14350

Čiščenje in vzdrževanje: Pred prvo uporabo in po vsaki uporabi je potrebno izdelek očistiti in sterilizirati. Za sterilizacijo cuclja lahko uporabljate standardne metode: sterilizator za stekleničke, vodno paro, vrelo ali mlačno vodo z antibakterijskimi tabletami, ki so namenjene izrecno temu. Za čiščenje z uporabo sterilizatorja je potrebno upoštevati navodila za uporabo sterilizatorja. Nikoli ne pustite cucljev v hladnem sterilizatorju dlje od časa, ki je označen na navodilih za uporabo sterilizatorja. Ne čistite v pomivalnem stroju in ne razkužujte v mikrovalovni pečici.

Cuclja ne puščajte na neposredni sončni svetlobi ali vročini ali v raztopini za sterilizacijo dlje, kot je priporočeno, ker to lahko škoduje cuclju. Zaradi higiene izdelek pred prvo uporabo potopite v vrelo vodo za 5 minut.

Navodilo za uporabo: Pred vsako uporabo je potrebno skrbno preveriti cucelj, še posebno, ko ima otrok že zobe. Cucelj upognite v vse smeri, da preverite, če je material morda poškodovan in cucelj zavrzite ob prvih znakih poškodb. 

Pri najmanjših razpokah, nagriženosti ali vidnem staranju (lepljiv, nabrekel, razpokan), zamenjajte cucelj, ker se lahko odcepijo posamezni deli in jih otrok lahko pogoltne.

Med segrevanjem stekleničke cucelj odstranite. Če za sterilizacijo uporabljate sterilizator Petit Terraillon, potem cucelj v stekleničko lahko namestite s posebnimi kleščami, ki so priložene izdelku. Pred uporabo potegnite za cucelj in se prepričajte, da je cucelj pravilno nameščen v stekleničko. 

Iz higienskih in varnostnih razlogov zamenjajte cucelj po 1- 2 mesecih uporabe. Cuclja ne izpostavljajte neposrednemu sončnemu obsevanju ali toploti in ga ne puščajte v razkužilih (raztopinah za sterilizacijo) dlje kot je priporočeno, ker se lahko poškodujejo. Hraniti na čistem, temnem in suhem mestu.

Ne namakajte v zdravila! Če je notranjost steklenice poškodovana (opraskana) jo zamenjajte zaradi higienskih razlogov. 

Za varnost vašega otroka - OPOZORILO! Izdelek vedno uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Cuclja za hranjenje nikoli ne uporabljajte kot tolažilno dudo. Pogosto in dolgotrajno sesanje povzroča zobno gnilobo. Pred hranjenjem vedno preverite temperaturo hrane. Nezaužito hrano in vse sestavne dele, ki jih ne uporabljate, hranite zunaj dosega otrok.

Prodajna enota vsebuje 2 kosa.

 

Dobavitelj:

Terraillon UK, Ltd.
Hemel, Hempstead,
Herts, UK

Dodaj na seznam želja Dodaj v košarico
Vaše ime:


Vaše mnenje: Opomba: HTML ni obdelan!

Ocena: Slabo            Odlično

Prepišite kodo iz spodnjega polja: