Steklenička Cloud Gaston (330 ml)
Steklenička Cloud Gaston (330 ml)
Steklenička Cloud Gaston (330 ml)
Steklenička Cloud Gaston (330 ml)
Steklenička Cloud Gaston (330 ml)

Steklenička Cloud Gaston (330 ml)

Šifra: 011001
Spletna cena: 12,88 €

Dobava: Na zalogi
Model: GASTON
Povprečna ocena: Ni ocene


Namen in uporaba otroške stekleničke Cloud Gaston:


Otroška steklenička Gaston  je prva visokokakovostna steklenička francoskega proizvajalca Biberons Cloud. To je popolna steklenička, ki lahko spremlja razvoj vašega otroka od rojstva, vse do konca uporabe stekleničk in slinčkov.

Uporaba stekleničke: V stekleničko dolijte količino vode, kot označeno na navodilih proizvajalca formule. Uporabite vodo, ki je primerna za otroka. Za segrevanje tekočine, se lahko uporabljajo klasične metode. Pri uporabi grelnika je potrebno upoštevati navodila proizvajalca. Pri segrevanju v mikrovalnovni pečici, je zaradi nevarnosti, da bi jo razneslo, potrebno vanjo postaviti samo stekleničko (brez obročka in cuclja). Bodite previdni, saj je steklenička pri segrevanju v mikrovalovni pečici lahko mlačna, tekočina v steklenički pa zelo vroča. Bodite posebej previdni pri segrevanju hrane v mikrovalovni pečici. Preden postrežete, hrano vedno dobro premešajte, da zagotovite enakomerno porazdelitev toplote, ter preverite temperaturo. Pred uporabo potegnite za cucelj in se prepričajte, da je cucelj pravilno nameščen v stekleničko. Pričvrstite obroček na stekleničko, nato pokrijte s pokrovom in vsebino ponovno pretresite. 
 

Ostale lastnosti otroške stekleničke Cloud Gaston:


- steklenička je izdelana iz PPSU (polyphenylsulfone), in ne vsebuje bisfenola A in bisfenola C,
- PPSU je med vsemi materiali, ki ne vsebujejo BPA in BPC najbolj čvrst. Gaston bo zato trajal in trajal...
- steklenički Gaston material iz katerega je izdelana, daje toplo barvo medu,
- čarobna poslikava, ki mleko spremeni v bele oblake,
- nastavek 3-hitrosti in cuclji iz naravne gume (kavčuk) ali silikona,
- kapaciteta stekleničke: 330 ml
- na steklenički je izpisana količinska lestvica za merjenje vsebine (v .ml in .oz.),
- oblikovana je tako, da se prilega v zgornjo košaro pomivalnega stroja,
- zasnova stekleničke v celoti prepreči uhajanje tekočine med prevozom.

Čiščenje in vzdrževanje:  Zaradi higiene izdelek pred prvo uporabo potopite v vrelo vodo za 5 minut. Pred in po vsaki uporabi očistite in sterilizirajte stekleničko in vse njene sestavne dele. Priporočamo ročno čiščenje stekleničke in njenih sestavnih delov, uporaba pomivalnega stroja in čistilnih sredstev (detergentov) je lahko preveč abrazivna in poškoduje izdelek. Pred rokovanjem s sterilizirano stekleničko, temeljito umijte vaše roke. Stekleničko in sestavne dele (posebej cucelj), hranite na čistem in suhem mestu. Priporočamo zamenjavo cuclja na vsaka 2 meseca.

Navodilo za sterilizacijo: Vsi sestavni deli se lahko sterilizirajo z uporabo klasičnih načinov: vodna para, vrela voda (do 5 minut), hladna voda z dodatkom antibakterijskih tablet, ki so namenjene izrecno temu. Stekleničko pred sterilizacijo razstavite na sestavne dele. Sestavne dele sterilizirajte v skladu z navodili za uporabo sterilizatorja. Stekleničke in sestavnih delov ne pustite v hladnem sterilizatorju dlje, kot je označeno v navodilih proizvajalca. 

Za varnost in zdravje vašega otroka - OPOZORILO: Izdelek vedno uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Cuclja za hranjenje nikoli ne uporabljajte kot tolažilno dudo. Pogosto in dolgotrajno sesanje povzroča zobno gnilobo. Pred hranjenjem vedno preverite temperaturo hrane. Slamice niso primerne za otroka, mlajšega od 6 mesecev. Pogosto in dolgotrajno sesanje povzroča zobno gnilobo. Stekleničke se lahko razbijejo. Pred vsako uporabo natančno preglejte cucelj za hranjenje in ga potegnite v vse smeri. Če opazite kakršnokoli poškodbo ali obrabo, cucelj takoj zavrzite. Cuclja ne puščajte na neposredni sončni svetlobi ali vročini ali v raztopini za sterilizacijo dlje, kot je priporočeno, ker to lahko škoduje cuclju. Cuclji so izdelani iz 96% suhega naravnega kavčuka. So mehki, udobni in prilagodljivi. Nekateri otroci so alergični na naravno gumo, zato bodite pozorni na morebitne alergične reakcije in prenehajte uporabljati dudo, če se alergične reakcije pojavijo med uporabo dude. Vse sestavne dele stekleničke, ki jih ne uporabljate, hranite zunaj dosega otrok.

Za izdelke, ki vsebujejo pokrovček za zapiranje ali zaščitni pokrov: Vse sestavne dele, ki jih ne uporabljate, hranite zunaj dosega otrok. 

Izdelana je v skladu z evropsko zakonodajo in standardom EN 14350.


    
Gaston je 100% francoska steklenička je izdelana v francoskih Alpah, cuclji v regiji Auvergne.

 
Ilot Marmailles Cloud je proizvajalec, ki del svojega dohodka, v okviru mednarodne pobude 1% for the Planet nameni za okoljevarstvene projekte.
 

Proizvajalec in dobavitelj:

Ilot Marmailles Cloud
97410 Saint Pierre
France

Dodaj na seznam želja Dodaj v košarico
Vaše ime:


Vaše mnenje: Opomba: HTML ni obdelan!

Ocena: Slabo            Odlično

Prepišite kodo iz spodnjega polja: